SPA stan na dan Beograd

Za maksimalnu udobnost i uživanje, SPA apartmani Beograd Aurora Lux vam garantuju da će svaki trenutak proveden u savršeno opremljenom smeštaju u mirnom delu grada opustiti sva vaša čula i učiniti vas zadovoljnim.

Apartmani Aurora Lux su savršeno dizajniran smeštaj koji odgovara smeštaju dve osobe

Apartmani sa wellnes sadržajima

Za potpuno prijatan i opušten odmor u Beogradu, Aurora Lux Spa apartmani opremljeni su pogodnostima kao što je đakuzi hidromasarni bazen, sauna sa mogućnošću podešavanja boje svetla a tu je i masažna fotelja, mini bar, luksuzno opremljeno kupatilo, automat sa svim potrebnim grickalicama, sokovima i pićima.

Spavaća soba iz snova

Boravkom u Aurora Lux Spa apartmanima uživaćete u udobnosti smeštaja, odmarajući se u king size krevetu sa pogledom na zvezdano nebo. U istoj prostoriji nalaze se i posebno dizajnirane fotelje, električni kamin kao i SMART televizor na kom možete uživati u TV programu, Netflix-u, ili odabrati neki od dodatnih paketa i u potpunosti se prepustiti uživanju.

Za čist prozračna vazduh zaslužan je sistem koji održava optimalnu čistoću i vlažnost vazduha.

Oaza mira u Beogradu – smeštaj Aurora Lux Spa

Spa apartmani su veoma traženi jer poslovni ljudi prilikom boravka u Beogradu žele da se odmore nakon sastanaka i pripreme za seminare, javne nastupe i druge aktivnosti.

Apartmani se nalaze u naselju Braće Jerković u Beogradu i predstavljaju sjajno mesto za odmor i boravak sa dragim osobama.

Naš SPA apartman pruža komfor koji ne zaostaje za luksuznim svetskim hotelima.

Da bi uživanje bilo potpunu, kao gosti našeg apartmana možete odabrati i dodatne pakete kao što su razne vrste masaža, naručiti ekskluzivna pića se krstariti Dunavom i Savom uživajući u pogledu iz drugog ugla na Beograd.

Ako želite da se sjajno provedete i maksimalno iskoristite svoj boravak Aurora Lux Spa apartmani su savršeno mesto za vas.

Rezervacija smeštaja

Sve što je potrebno jeste da odaberete dugme „Rezerviši smeštaj“ ili nas kontaktirate putem telefona, Viber ili WhatsApp-a naše ljubazno osoblje će primiti vašu rezervaciju.